rsz_dsc_0296

Onsdag startede med en hyggelig morgenmad på en lokal cafe. Oatmeal med banan og brun sukker eller en bagel. Efter morgenmaden blev børnerne på hotellet, mens vi andre tog en ekstra gåtur for at få et kig på Lincoln Memorial og bassinerne foran i dagslys.

Vi opgav dog ca. på halvvejen – især fordi vi fik et ret godt blik fra den modsatte side af bassinerne og fordi tiden blev lidt knap. Vi ville også gerne have kigget The Smithsonian National Museum of African American History and Culture, som vi havde set billeder af på nettet. Da vi ikke rigtig kunne finde adressen, viste vi billederne på hotellet og fik at vide, at museet først åbner 2016…

Vi fik imidlertid en ekstra oplevelse på vores ellers lidt vingeskudte udflugt, da the presidential helicopter landede på plænen foran Det hvide hus. Åbanbart besøg fra Cuba har mor efterfølgende informeret om. Da vi spurgte en politimand på stedet, var der ingen info at hente..

Da vi vendte tilbage til hotellet tog vi bilen til Arlington cementary, hvor primært amerikanere, der har tjent deres land – for manges vedkommende i krig – ligger begravet. JFK er også begravet der.

Endnu et besøg i Gorgetown før turen gik her til Amishtown – Lancaster. Man må sige at scenen er ret forandret, når man vågner til lyden af hestevogne, og kan se dem blive overhalet af store trucks. Scary!

Nok for nu – Annika har for øvrigt en jobsamtale herfra på Skype om en times tid, så det er jo også lidt spædende.

Billeder fra de seneste par dage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *