Washington

Hej igen.
Så er vi kommet til Washington. Afhentning af bilen gik forholdsvis smertefrit. Eneste lille hurtle var, at den flinke dame hos Budget mente at vi skulle vente de 45 minutter, vi var kommet for tidligt, før hun kunne behandle vores “sag”…
Bilen er fin, stor og næsten ny. Dog er det en lille smule skuffende at skulle køre Kia, når man lejer bil i USA.

Turen fra New York til Washington tog noget længere end forventet. En del kø og road work gjorde, at vi først var her ved sekstiden i aftes. Jeg skal også lige vænne mig til, at de overhaler fra begge sider. Det kombineret med, at der kan gemme sig en bil i venstre side, uden at jeg kan se den i spejlet, gør at man skal være ekstra vågen. Man bliver også overrasket over, at lastbiler kører på samme måde som personbiler og har masser af kræfter, hvilket gør, at de nemt kører 120 km/t.

rsz_dexati20150630174050

Til gengæld er hotellet superlækkert. Efter indtjekning og en hurtig opfriskning, gik vi via White House til den gamle bydel Georgetown, hvor vi fik nogle fantastiske pizzaer.

I dag har vi set kongressen, Air and Space Museum, fået Oreo-milkshakes og gået en masse kilometereter. Temperaturen her er hot hot, og det regnede først på dagen, hvor varmen var RIGTIG trykkende.

Slut for nu. Det er vist snart spisetid.

5 tanker om “Washington

 1. Hej med jer
  Lyder til, at I hygger jer.
  Man vender sig til trafikken i mange spor og at alle kører lige hurtige – er jo egentlig en fordel, men de fylder meget med hænger og kæmpe trucks med fx heste trailer:-)
  Knus

 2. Go’ mor’n og tak for endnu et livstegn fra jer. Hvor var I dog heldige, at Obama afsatte tid til at blive foreviget sammen med jer, nu han alligevel var på plænen for at “shake hands” med Cubas præsident efter 50 år!!!!! Håber, I modtog vores første svar, selv om vi benyttede “svar i indbakken” Vi kiggede efter jer i tv, men mærkelig nok uden resultat!
  Varme kram

  1. Hej min moar ☺
   Ahr, det var derfor, der var så meget halløj omkring præsidentboligen mens vi var der. En masse (ekstra?) afspærringer og politi. Jeg var heldig at knipse præsidentens helikopter, som du kan læse på bloggen.
   Knus fra os – osse til Pejersen ☺

 3. Hej alle. Tak for billeder og udførlig beskrivelse af jeres ankomst og videre færden. Mangler lige at høre, hvad Obama sagde i sin velkomst.
  Vi har 50 års (- 1 år) bryllupsdag i dag, så Gunnar laver nok en festmiddag på terrassen.
  Vejrmelding herfra: 25 graders varme og en hel skyfri himmel.
  Mange kærlige hilsner fra
  Gunnar og Lona

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *