Kinaland

Så der der gået endnu et par dage siden sidste livstegn herfra. Hyggeligt, når nogen skriver en lille kommentar i øvrigt 🙂

De sidste par dage har vi egentlig bare gået omkring i byen. Vejret har for første gang på turen været lidt fugtigt. Både i går og i dag er vi nærmest blevet fanget af regnen sidst på formiddagen. I går søgte vi ly i én kæmpebiograf, hvor vi så 3D-udgaven af den hent nye Minions-film. Da filmen var slut var vejret klaret op, og vi kunne følge de oprindelige program – at gå New York High Line Trail. Det er et nedlagt jernbanespor i højderne, der er omlagt til rekreativt og grønt område. Sjovt at man får idéen og at det bliver gennemført så fint.

På hjemturen landede vi endnu engang i et Whole food Marked, hvor børnerne gik i take away-buffeten, og vi andre valgte brød og ost. Aftenen i forvejen havde vi hentet kinamad nede på gaden. Meget primitiv og original kinesisk restaurant. Mad og drikkevarer for 175 kr, og så var nudlerne endda håndrevne! Se evt. billedet derfra i seneste post.

I dag blev vi som skrevet fanget af regnen igen, men det passede nogenlunde med at vi havde bestilt rundvisning i Federal Bank. Vi fik forklaret bankens funktion (nærmest som Nationalbanken i Danmark), og endte i det allerhelligste – to etager under jorden, hvor banken opbevarer masser af guldbarer. Desværre var der samtidig rundvisning for nogle ansatte, så vi kom ikke helt tæt på ret meget guld.

Efterfølgende var der frokost med dagens anden milkshake, hvorefter vi igen rundede Ground Zero Memorial. Lasse og jeg er nu på værelset, hvor vi lader op til aftensmad – måske i Little Italy. Annika støtter Signe i shopping af tøj.. 🙂

2 tanker om “New York del II

  1. Hej Jørgen og co. Dejligt at følge jeres tur rundt i USA. Vi er jo lige lidt bagefter jer. Kørte fra Niagara ved middagstid og er nu ved fingerlakes Glen watkins State park. Herefter kører vi til Boston og Cape cod. Vi havde også regn i går og i dag er det koldt og blæsende. Første gang med lange bukser. Glæder mig til at dele erfaringer når vi ses på job igen. Fortsat god ferie.

    1. Hejsa.
      Hyggeligt at høre livstegn fra dig. Jeg har en del gange tænkt på jer, når vi kørte forskellige steder – enten i tæt trafik eller steder, hvor pladsen var trang.. Jeg håber, det går godt alt sammen, og at I får en fortsat god ferie. Glæd jer til hvalerne – de’t var bestemt et højdepunkt ☺
      Vi snakkes – hils familien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *