New York del III

_DSC1178

I dag var vejret helt perfekt med ca. 25 grader og blå himmel. Planen var dels at vi skulle i højderne og dels at opleve Times Squere i mørke. Yderligere planer bestod af besøg på Museum of Modern Art, Sony Wonder Technology Lab og Hard Rock Café.

Efter morgenmad fra den lokale Dunkin Donuts indtaget på værelset tog vi undergrunden til Museum of Modern Art(MoMA). En fin oplevelse – meget højteknologisk med udlevering af iPods, så man dels kunne høre om de forskellige udstillede værker, tage billeder og efterfølgende få hele forløbet tilsendt som mail!

Efter MoMA fik vi lækker bland-selv take away, før Lasse og jeg tog i Sony Technology Lab og pigerne på shopping. Sony giver en gratis tur gennem forskellige teknologier fra film og musik til robotter. Det var også rigtig fint.

Efterfølgende mødtes vi alle igen og gik de 8 gader til Empire State Building. Omkring tre kvarter senere stod vi 86 etager over byen. Virkelig imponerende.

Aftensmåltidet blev planmæssigt afholdt på Hard Rock Café på Times Squere. Lækre burgere og laks akkompagneret af rock og bartender på isspand og glas.

Efter en mindre udfordring med undergrundsbanes betalingssystem er vi tilbage på hotellet. I morgen tidlig skal der pakkes og planen er en sejltur med Staten Island færgen forbi Frihedsgudinden, noget mad og så med Taxa til lufthavnen.

Tak til jer der kiggede med. Foruden dette lægger jeg måske nogle billeder op efter i morgen.

Vi ses i Danmark ☺

En tanke om “New York del III

  1. Hej med jer,
    Tusind tak for kikket 🙂
    Nyd den sidste dag i fantastiske dejlige New York- og Ha jer en rigtig god tur hjem i nat.
    Vi ses

    Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *