Alle indlæg af Signe

Boston

rsz__dsc0516

To hele dage i Boston er gået, og vi ser tilbage på dem med ømme fødder, ondt i nakken og ikke mindst med smil på læben!

Vores hotel, The Midtown Hotel, skulle vise sig at leve op til sit navn, da det ligger få hundrede meter fra et af byens hyggelige butiks- og restaurantområder, hvilket vi har nydt. Til gengæld har både sengekomforten og natteroen brillieret ved deres fravær, og vi er således de sidste morgener vågnet op uden rigtig at føle os udhvilede – dog ikke noget, der ikke har kunnet fikses med en kop kaf’ eller lignende 😉

Boston er en rigtig fin by  – en metropol i ordets egentlige forstand samtidig med, at de gamle hyggelige bygninger og kvarterer er bevaret og implementeret i bybilledet. For at starte et sted, besluttede vi at gå den historiske rute “Freedom Trail”, der har til formål at skildre den kamp for frihed, der fandt sted i Boston under kolonitiden. Bevæbnet med et tourguidekort gik vi fra seværdighed til seværdighed, men det viste sig hurtigt, at turen også var en effektiv måde at få set en anden del af byen på. Byliv var der nok af, og caféer m.m. viste sig hurtigt at være belejlige, i og med temperaturen nærmede sig 35 grader.

Tilbage på værelset var vi godt brugte, og aftensmaden endte dermed med brød, ost, parmaskinke og hummus fra vores lokale super-supermarked – nærmest indtaget i sengen.

Her til morgen (torsdag) benyttede vi det rimelige velfungerende offentlige transportsystem til at komme til Harvard University – det måske mest prestigefulde universitet i USA, der bl.a. har huset Bill Gates og Mark Zuckerberg .

Vi fik en rundvisning med en studerende som tourguide, og han formåede i høj grad at skildre både den akademiske side af Harvard samt det aktive studiemiljø på campus. Derudover har de forskellige studiebygninger hver deres historier og myter, og det går hurtigt op for en, hvor stor en indvirkning universitetet og dets studerende har (haft) på USA’s og resten af verdenens historie. Desuden virker stedet langt fra så high end og snobbet, som vi nok havde forventet.

Om eftermiddagen fik halvdelen af selskabet fixet negle hos den lokale Nails Shop – hyggeligt og lækkert (og en del billigere end i Danmark).

Aftensmaden blev atter sushi, før vi i morgen (rimelig tideligt) drager mod Providence, hvor vi skal tilbringe den ene af to nætter, før vi rammer New York. Køreturen er ikke så lang, men der er vist alligevel indlagt en lille outlet-pause 😉

Godnat for nu.