Los Angeles – de første dage

Så er det vist blevet tid til en lille opdatering om de første dage 🙂

Vi ankom efter en lang, men meget komfortabel flyvetur. Ti timer går forholdsvis nemt, når man har individuelle skærme med tv-serier, film m.m. Fra lufthavnen hentede vi bilen (en monsterstor Ford) og tjekkede ind på hotellet, der er af en okay standard. Aftensmaden blev indtaget på en total autentisk Grease-diner, og derefter gik vi, i et forsøg på at holde os vågne, ud til et kæmpestort outlet – en gåtur, der blev noget længere end forventet! Her brugte vi et par timer og tog derefter en taxi hjem til hotellet.

Onsdag morgen vågnede vi alle temmelig tidligt efter en lidt jetlag-forstyrret nattesøvn og spiste morgenmad på hotellet, (Klassisk amerikansk med, æg, bacon, hasbrowns og french toast :-)) før vi skulle ud i den store filmpark Universal Studios i Hollywood.

Vi var der tidligt og lagde ud med en guidet togtur rundt blandt studierne. Her så vi f.eks. Wisteria Lane fra “Desperate Housewives”, hajen fra “Dødens Gab”, bilerne fra “Tilbage til fremtiden” og meget mere. Undervejs kørte toget også ind på “Skull Island” – King Kongs ø, der var lavet ved hjælp af store tv-skærme hele vejen omkring os. Kombineret med rystelser og lydeffekter gave det en meget realistisk følelse, og vi blev bl.a. angrebet af dinosaurer og kæmpeedderkopper, før vi endte med at styrte i en dyb afgrund.

På rundvisningen så vi også de studier, hvor der bliver optaget bl.a. “CSI” og “Fast and furious 7”, vi så hvordan man simulerer en flodbølge og kørte rundt i det gamle New York bygget af pap.

Parken er kæmpestor, og det er i sig selv en oplevelse at gå rundt og kigge på udsmykningen. Vi så også en “Shrek” 4D-film, et special effects-show og prøvede en vild “Transformers”-forlystelse, før vi forlod stedet.

Vi kørte af Hollywood Boulevard ind til centrum og lige pludselig kiggede vi ned, og opdagede vi stod på Walk of Fame – gaden, hvor kendte har hver sin stjerne i fliserne, og man kan måle hænder og fødder med bl.a. Michael Jackson, Eddy Murphy, Johnny Depp og Arnold Schwarzenegger, der har støbt deres aftryk i cementen.

Vi så Hollywood-skiltet og var et smut inde i Ole Henriksen butik på Sunset Boulevard, (Han var der dog ikke) hvorefter vi kørte ind i Beverly Hills i den meget tætte trafik! V

Temmelig trætte vendte vi tilbage til hotellet efter en utrolig begivenhedsrig dag! I dage torsdag skal vi videre mod Lake Havasu, hvor vi har en enkelt overnatning.

Tjek de første billeder under Ruten – Los Angeles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *